Титулярният страж на ЦСКА Густаво Бусато определено е сред трансферните

...
Титулярният страж на ЦСКА Густаво Бусато определено е сред трансферните
Коментари Харесай

Историята на човека, който заключи вратата на ЦСКА

Титулярният пазач на ЦСКА Густаво Бусато несъмнено е измежду трансферните удари на тима през сегашния сезон. След като бразилският пазач трябваше да бъде преди всичко запаса на Витаутас Черниаускас при започване на сезона, в последните 10 срещи той е неизменим титуляр.

Освен, че съумя да се пребори за титулярното място в селекцията на "червените " вратарят записва и страхотни представяния. Той има на сметката си цели 7 чисти мрежи в последните 7 срещи на отбора. Общо в дуелите, в които е бил титуляр, въпреки това, Бусато има инкасирани едвам 3 попадения.

Самият бразилец седна пред камерите на DIEMA SPORT, с цел да показа възприятията си след първите няколко месеца в България.

"Трудих се доста всеки ден. Изчкаха опцията си и се възползвах от нея, когато пристигна ", стартира Бусато ".

"Да, тези 7 срещи са най-дългата ми серия без позволен гол. Радвам се за това достижение. Това обаче нямаше да е допустимо без моите съотборници и треньорското управление. Надявам се ЦСКА да продължи по този метод ".

"Проблеми има постоянно, само че би трябвало да си подготвен да ги преодолееш, когато дойдат. Независимо дали става въпрос за студа или тежките терени, ние сме длъжни да се оправяме, с цел да побеждаваме ".

"Моята цел е да не преставам да играя, да печелим и радваме почитателите на ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР