Титулярите на Ливърпул са тези, които ще играят в предстоящия

...
Титулярите на Ливърпул са тези, които ще играят в предстоящия
Коментари Харесай

Клоп обяви с какъв състав ще излезе срещу Челси

Титулярите на Ливърпул са тези, които ще играят в идния мач с Челси за купата на Англия, разгласи мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп.

"Червените " доближиха до петия кръг на най-стария футболен шампионат, откакто в предходния стадий отстраниха третодивизионния Шрюсбъри в два мача. Във втория от тях, който бе "Анфийлд " на терена за домакините обаче се появиха не звездите, а момчетата от дублиращата групировка до 23 години.

Това породи спекулации, че и за идното посещение в Лондон Клоп ще даде късмет на по-младите си футболисти. Самяит управител обаче опроверга тези информации.

"Ситуацията по отношение на предния кръг е друга. Отборът, който игра против Шрюсбъри, бе този, който бе най-подходящ за момента. Ние не постигнахме резултата, от който се нуждаехме в първия мач, по тази причина трябваше да потърсим други решение за преиграването ", сподели Клоп.

"Мога да ви уверя, че против Челси няма да излезе съставът, който игра против Шрюсбъри или против Астън Вила. В отбора ще има няколко по-млади момчета, само че не знам дали те ще играят. Сигурен съм, че Челси ще излезе с доста умел тим против нас, даже и в него да има промени ", добави още германецът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР