Титулуваната за най-успешна бг актриса зад граница Анжела Недялкова работи

...
Титулуваната за най-успешна бг актриса зад граница Анжела Недялкова работи
Коментари Харесай

Щерката на Джаро заработва като келнерка в хотела на Белослава

Титулуваната за най-успешна бг актриса зад граница Анжела Недялкова работи като сервитьорка в крайморския хотел на Белослава, научи HotArena. Звездата от „ Т2 Трейнспотинг ”, която игра и щерка на Михаил Билалов-Джаро в сериала „ Връзки ”, сега е на заплата при певицата, а скоро още веднъж потегля за Лондон.

Вместо да си харчи хонорарите от кино лентата на Дани Бойл, където беше в основна женска роля и партнира на международната звезда Юън Макгрегър, Анжела избира да тича сред масите, да събира поръчки, да сервира и да отсервира. Тя с усмивка обяснявала на клиентите какво съдържат ястията в меньото на ресторанта, по какъв начин са приготвени и даже препоръчвала обичаните си, когато я попитат за мнение. Често й се налагало да се оправя с капризни клиенти, само че вместо да се прави на звезда от Холивуд, каквато е на крачка да стане, тя угаждала на всички техни прищевки и нямало човек, който да си тръгне неудовлетворен от обслужването й.

За тази работа Белослава не й плащала кой знае какъв брой. Заплатата била като на всички останали сервитьорки в ресторанта – малко над минималната за страната. Разчитало се обаче и на солидни бакшиши, каквито доволните клиенти с наслада оставяли на Анжела. Младата актриса била безапелационна, че не работи за пари, а за наслаждение. Тя е била сервитьорка и преди да „ изгрее ” в киното и малкия екран, тъй че има задоволително опит, с цел да се оправи със отговорностите си при Белослава.

Това работно място най-вероятно й е уредено от майката на певицата – Анета Сотирова, която играе баба на Анжела във „ Връзки ”, допускат клиенти на заведението. Те внезапно я разпознават, тъй като никой не чака, че ще го обслужва звезда от екрана, освен това без скрита камера. Повечето мислят, че сервитьорката им просто наподобява на младата актриса, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР