Титлата от Мастърса в Индиън Уелс само доказа очевидното –

...
Титлата от Мастърса в Индиън Уелс само доказа очевидното –
Коментари Харесай

Момичето до Тейлър Фриц, което промотира тениса по-добре от АТР и WTA


Титлата от Мастърса в Индиън Уелс единствено потвърди очевидното – Тейлър Фриц трансформира играта си в последните месеци, с цел да доближи до равнището на най-хубавите и оттук нататък бъдещето наподобява само розово.

Разбира се, огромната причина за напредъка се крие в многото работа на корта, само че заслуга има и щастието в персонален проект. То е обвързвано с Морган Ридъл – хубавицата, която е значима част от живота му от 2020-а насам.

Ридъл е инфлуенсър и в последните месеци пътува на всички места с обичания си. Това пък наподобява е отлична вест за тениса, тъй като хубавицата реши да помогне в популяризирането на спорта.

„ На персонална задача да направя тениса готин още веднъж “ – по този начин Морган озаглави едно от последните си видеа в TikTok, което закупи голяма известност и събра близо 4 милиона гледания. В него единствено в границите на една минута тя прави ужасно резюме на това, което всеки занапред навлизащ в тениса би трябвало да знае за най-популярния индивидиаулен спорт.

Морган споделя за концепцията на четирите шампионата от Големия шлем и по какъв начин е структуриран като цяло АТР тура, по тази причина по какъв начин работи ранглистата, както и за почитателите на спорта.
@moorrgs
on a personal mission to make tennis cool again
♬ Send Me on My Way – Vibe Street

И до момента в който се появиха и почитатели, които ѝ дадоха отговор, че тенисът постоянно е бил „ готин “, то множеството отзиви бяха доста положителни. Доста хора разясниха, че с едно едноминутно видео Ридъл е направила повече за известността на тениса, в сравнение с маркетинг отдела на ATP и WTA прави с бюджет от милиони долари.

Положително надъхан към видеата на половинката си е и самият Фриц. „ Мисля, че това, което тя прави е ужасно за нашия спорт. Много хора го гледаха. Може и да го има типичният по-възрастен почитател, който да се ядоса, само че не разбирам по какъв начин може да се ядосаш от това. Аз съм професионален тенисист. Аз се изхранвам от това. И съм склонен на 100% с всичко в това видео. “

Според него сходни начинания са добре пристигнали за увеличението на известността на спорта. „ За тениса не се приказва по ESPN с изключение на за нещо съответно или при избрани условия. Няма да чуете по SportsCentre да приказват: „ Този или този американец завоюва мача си в Монте Карло “. Не е по този начин известно. Хубаво е тенисът да получава повече внимание. Мисля, че това, което тя направи е ужасно. “

„ Мисля, че всички в тенис общността могат да се съгласят, че е добре за тениса да го продадем по друг метод, който тя знае. Тя знаеше, че аудиторията ѝ ще реагира. “

В последните седмици Ридъл продължава да разгласява видеа от живота на тура, които доближават до нейните близо 300 хиляди почитатели.
@moorrgs
tennis tournament 🤝 endless tacos
♬ Everybody Wants To Rule The World – The Moving Stills
@moorrgs
since my most asked questions is how to date a tennis player my advice is to literally ignore them
♬ original sound – frankiesaudios

Любопитен факт е, че Фриц е един от тенисистите, които от началото на годината биват следени от камерите на Netflix, които приготвят документален сериен филм за сезон 2022 в тениса, който да бъде по сходство на извънредно сполучливия Drive to Survive, поради който Формула 1 се радва на нараснала известност в последните години.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР