Титлата на настоящата „Мисис България“ Надя Недялкова ще бъде отнета

...
Титлата на настоящата „Мисис България“ Надя Недялкова ще бъде отнета
Коментари Харесай

Отнемат Титлата На „мисис България“

Титлата на актуалната „Мисис България“ Надя Недялкова ще бъде отнета заради неспазване на клаузите по контракта на националния конкурс, научи Secret.bg. Брюнетката ще би трябвало да се раздели с короната и лентата си в най-бързи периоди.

Главната причина за отнемането на купа се оказал отвод на брюнетката да показа страната ни на международен конкурс, което е обвързване на всяка носителка на короната.

Считано от през днешния ден, 20 март, Мисис България Трансконтинентал Надя Недялкова няма право да се показва и да употребява в общественото пространство купата „Мисис България“.

„Да, истина е. Няма да разясня аргументите, само че всеки, който не желае да популяризира страната си и да съблюдава уговорките си, е свободен“, съобщи пред „Телеграф“ собственичката на състезанието Меги Савова.

Във връзка с това организацията на „Мисис България“ афишира кастинг за Мисис България Юнивърсъл. Всички искащи да вземат участие могат да аплайват, като изпратят къса автобиография и две фотоси на страницата на състезанието, оповестяват уредниците.

„Все още не знам дали ще бъде още веднъж под формата на конкурс, или ще се избере с онлайн гласоподаване по кастинга. Всичко зависи от това какъв брой искащи има“, установи Меги Савова.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР