Тити Папазов говори пред медиите след поставянето на венци пред

...
Тити Папазов говори пред медиите след поставянето на венци пред
Коментари Харесай

Тити Папазов: Левски е обречен да бъде вечен!

Тити Папазов приказва пред медиите след слагането на венци пред паметника на " синята " легенда Георги Аспарухов. Днес се навършват 77 години от рождението на славния нападател. По-рано през днешния ден стана ясно, че точно Папазов може да стане преносител на контролния пакет акции на Левски.

" Няма да не помни вечерта на 23 май 2014 година. Днес е доста огромен ден. Левски сигурно е безконечен, обикновено е почитателите на Левски през днешния ден да се сещат за Гунди. На неговото заравяне се събира най-голямата маса хора в тази страна, всичко останало е миманс. Дано духът на Гунди и историята на Левски оказват помощ в този сложен миг. Проблемите демонстрират капитала на един клуб, в компликациите си личи искреността - когато всичко е розово, е цялостно с лакеи ".
 В името на Левски древен: Тити подготвен да отиде до Дубай за среща с Божков
В името на Левски древен: Тити подготвен да отиде до Дубай за среща с Божков

Вижте какво сподели треньорът

" Това име и този стадион имат максимален капацитет за реклама, тук са най-големите консуматори. Много е мъчно, само че по този начин е по-сладко. Лесните победи са за тези, които са изкуствено основани. Стойността на синия почитател се удостовери след 31 януари. 45 дни клубът и почитателите бяха в един темп, би трябвало да се гордеем, че стадионът беше продаден ".

" Нещастен съм с компликацията, само че съм благополучен от това, което свършихме. Моя беше концепцията за виртуален стадион. Разпродадохме го. Коронавирусът спря един порив, синият почитател се усещаше важен, че взе участие в това. Любовта няма спирка. Левски демонстрира, че в случай че има нещо, което може се избави в България, това е Левски. Това е единственият клуб, в който с 2 милиона и половина годишно може да участват почитателите ".
 Тити Папазов се схванал с Божков, става преносител на акциите в Левски?
Тити Папазов се схванал с Божков, става преносител на акциите в Левски?

По-късно през днешния ден се чака отговор персонално от боса на " сините "

" Левски е жертван да бъде безконечен, Левски има пиедестал. Най-важното е да има бистрота, хората в клуба изиграха сложните карти. Личност номер 1 е фенът. Ако бях на мястото на тези предприемачи, които се изредиха в клуба, Левски щеше да е постоянно първенец, но аз съм болен. Първото място за реклама е Левски, първото място! ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР