Тити Папазов говори пред медиите след днешната среща на Герена.

...
Тити Папазов говори пред медиите след днешната среща на Герена.
Коментари Харесай

Тити Папазов след срещата: Божков да даде свобода на Левски, всички отбори да се молят за Левски!

Тити Папазов приказва пред медиите след днешната среща на " Герена ". Ето какво сподели баскетболният треньор, който желае акциите на футболния Левски:

" Синя България на 17 май избра своя знаменосец - Наско Сираков! Такава поддръжка не е виждана. Трябва да благодарим на треньора - той съумява да държи нещата. Моралът на играчите би трябвало да бъде изведен на напред във времето.

Чак толкоз полемики дарението на Делян Пеевски не е провокирало. Тръст Синя България изрази противоречие. Левски има доста фракции, които могат показват мнение. Каузата ни е Левски да не банкрутира. Личните ползи са на назад във времето. Левски е нещо друго. Ако сме били част от предишното на Левски, дано сме част и от бъдещето.

Ако господин Божков следи какво се случва в страната и няма финансова опция, той има опция да направи най-големия подарък на Левски. Нека първо той да подари свободата на Левски. Ако можеше, евентуално този проблем щеше да бъде решен от дълго време. Не би трябвало да оставяме господин Георги Попов на назад във времето.

В Дубай им е топло. Лично за себе си одобрявам това, което той споделя като алтернатива. Розовите очила са тук. Виждам добър знак. Не се дразня на никого, нещо е трансформирало неговото мнение.

Ако за в бъдеще се постанова на клуба отново да е в такава обстановка, може би е било вярно при какви условия и кой да бъде донор. Дарението е непринуден акт. Най-често се случва на дечица и се включват хора да подаряват. Това е моето мнение, позицията ще разгласи УС. Поставихме условия да не е efbet. Появи се слух за тотото. Но ние, когато дефинираме какво не желаеме, би трябвало да бъдем за образец.

Трябва да има справедлива причина за какво да не бъдат признати тези пари. Часовникът отброява на назад.

Искам да бъдете позитивни. Всички тимове би трябвало да се молят да го има Левски. За всичко тимове това е смисълът. Не бъдете отрицателни. Сега синя България ще се сплоти да бъде донор номер 1. Както бе досега. Едно е несъмнено, Павел Колев и ръководството на Левски харчи парите транспарантно в полза на клуба. За това и почитателите им имат вяра. Левскарите усещат, че това е техният клуб. Той ще бъде на цяла синя България ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР