Титаничната битка между Ливърпул и Манчестър Сити навлиза в критичния

...
Титаничната битка между Ливърпул и Манчестър Сити навлиза в критичния
Коментари Харесай

Проучване показва как феновете на другите отбори гледат на битката за титлата между Ливърпул и Манчестър Сити?

Титаничната борба сред Ливърпул и Манчестър Сити навлиза в сериозния си стадий. След два дни Манчестър Юнайтед приема първенците в дерби на " Олд Трафорд ", което може да дефинира къде ще отиде купата. Феновете на " алените дяволи " са раздвоени сред това дали желаят триумф против " жителите ", който вероятно би направил Ливърпул първенец, или биха преглътнали провалянето, което значително ще остави тима отвън топ 4 и Шампионската лига. Поради тази причина един от букмейкърите на Острова направи доста забавно изследване, касаещо настройките измежду почитателите на другите тимове във връзка с борбата за купата.

Едва ли е изненада, че последователите на Манчестър Юнайтед и Евертън в най-голяма степен избират купата да бъде за Ман Сити. Към тях, въпреки и в по-малки пропорции, се причисляват поддръжниците на Челси. Феновете на Тотнъм и Арсенал обаче избират първенец да стане Ливърпул.

Това са настройките измежду фенската маса на първите седем тима. Когато се вземе поради обаче мнението на почитателите на другите отбори от Премиър лийг, тогава везните натежават внезапно в интерес на Ливърпул. Привържениците на Хъдърсфийлд, Фулъм, Борнемут, Уулвърхамптън, Уест Хам, Нюкасъл, Кристъл Палас, Лестър, Кардиф Сити, Уотфорд и Брайтън в по-голямата си степен са на страната на Ливърпул. Феновете на Бърнли са изцяло раздвоени, до момента в който желанията си за Сити дават само последователите на Саутхамптън.

Ето и данните от забавното изследване:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР