ТитанътКлючовата дума за родените в периода 11-18 декември етитан. Тези

...
ТитанътКлючовата дума за родените в периода 11-18 декември етитан. Тези
Коментари Харесай

Какво казва за теб седмицата, в която си роден: Стрелец III


Титанът

Ключовата дума за родените в интервала 11-18 декември е исполин . Тези дни символизират зрелия човек, който обръща повече внимание на физическите потребности, на заниманието си и на персонални планове, само че и на по-възвишени мисли и действия. Много хора за първи път се усещат задоволително свободни да вземат значими решения, които ще дефинират бъдещето им.

Хората, родени в интервала, са горди и експанзивни . Те мислят на едро и виждат огромната картина , без да изпускат детайлите. Най-често родените в интервала избират да служат на по-висша идея – обществена, научна, фамилна или персонална .

Независимо дали са физически едри или по-дребни, тези хора имат осезаемо наличие . Някои могат да го усещат заплашително, а други – покровителствено.

Това са хора, които желаят да местят планини (и от време на време успяват), само че би трябвало да внимават да не се трансфорат в танкове, помитащи всичко по пътя си. Важно е да се научат да управляват силата си . Не са доста по приказките и обичат делата им да приказват сами за себе си.

Стрелците III би трябвало да се научат да ръководят настроенията си и залитанията си в крайности – от гняв до ледено безмълвие. Това, което нормално се крие зад сходно държание, е боязън от малоценност или от неуспех. Въпреки че множеството хора, родени в интервала, наподобяват могъщи, те могат да показват изненадваща липса на убеденост.

Когато убеждават, те са много директни . Въпреки това ще им е потребно да станат по-дипломатични и да се научат да заобикалят проблемите, вместо да ги опустошават.

Препоръки

Научете се да се радвате на дребните неща, на простите удоволствия на живота . Опитайте се да сте по-разбиращи към другите. Насочете стандартите си за нравственос към себе си и инвестирайте в личностно развиване . Научете се да се вписвате и да избягвате ненужни спорове .

По " The Secret Language of Birthdays ", Gary Goldschneider, Joost Elffers

 

Празнувате рожден ден в седмицата 3-10 декември или познавате човек, роден тогава? Значи ще ви е забавно да прочетете това:



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР