Тита, която е сред участниците в шоуто за имитации Като

...
Тита, която е сред участниците в шоуто за имитации Като
Коментари Харесай

Тита чакала приятеля си 2 години

Тита, която е измежду участниците в шоуто за фалшификати „ Като две капки вода ”, май ще се омъжи преди да се дипломира в Нов български университет, където учи компетентност „ Управление на бизнеса и предприемачество ”. Изпълнителката на „ Вуду кукла ” и гаджето й Виктор живеят дружно в София от напълно скоро, въпреки че имат връзка към този момент от близо 3 години.

Двамата се срещнали около общи другари в родния си град Силистра. Скоро по-късно Виктор се преместил в чужбина. „ И го чаках две години да се върне… Ами аз рядко си одобрявам някой ”, откровена е Христина, както е същинското й име.  През това време тя прави първи стъпки към сбъдването на фантазията си. През 2014 година Христина взе участие в музикалното съревнование „ Х Фактор ”, където се изявява в трио с Гери-Никол и Мищел Страмински. Формацията се разпада откакто отпадат от конкуренцията и Христина се завръща в Силистра, само че за малко. Рапърът Криско, който е и продуцент, се свързва с нея в обществената мрежа, с цел да й показа какъв брой доста е харесал представянето й в шоуто. Дни по-късно Тита към този момент прави пробни записи в студиото на Криско. Певицата подписва контракт с продуцента при започване на октомври 2016 година и се реалокира в София. 

В началото на Тита й било извънредно мъчно да живее сама, надалеч от фамилията и приятелите си. „ Почувствах се несигурна ”, признава младата певица. И добавя, че бързо привикнала с новата си среда. Научила се да се бори сама, за което постоянно е мечтаела. „ Цел в живота ми е да съумея сама. От дребна желая, без поддръжката на никого, сама да си извоювам моите триумфи ”, споделя Тита, която на 19 юли ще чества 20-тия си рожден ден. 
Когато стартира да покорява върховете в музикалните ранглисти, обичаният й Виктор се завръща в България, само че в родния им град Силистра. Затова връзката им продължава да е най-вече по телефона, което не се отразило отрицателно на връзките им, написа `Уикенд ". Дори в противен случай, любовта им се засилила и двамата решили да заживеят дружно. Наскоро Виктор се преместил в София и с Тита към този момент са неразделни. „ Знам какво имам и е нещо същинско ”, усмихва се необятно певицата.

Виктор е с няколко години по-голям от нея и се е посветил на фамилния бизнес . Какъв тъкмо е не е ясно, защото младежът страни от медийния интерес. Все отново в светските среди се приказва, че е рентабилен, поради стандарта, който поддържа, личало и по тузарския му джип. Тита също държи да не споделя персоналния си живот. Но прецизира, че Виктор й е огромна поддръжка. На такава се радва и от родителите и сестра си. Майката на Тита е психолог, а татко й работи в Национален осигурителен институт. „ Родителите ми са най-хубавите ми другари. Много сме задружни ”, отсича младата певица. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР