Тита и Недко Николов се разделиха с чутовен скандал и

...
Тита и Недко Николов се разделиха с чутовен скандал и
Коментари Харесай

Драматична раздяла: ММА боецът Недко счупил 2 пръста на Тита 


Тита и Недко Николов се разделиха с всеизвестен скандал и побой. Здравенякът е счупил два пръста на изпълнителката, която до неотдавна ходила с гипс, написа вестник „ Уикенд “.

Христина Христова, както същинското име на певицата, към този момент е свободна жена. Недко е изтрил всичките фотоси с някогашната си възлюбена в обществените мрежи. Тя също е премахнала множеството общи фрагменти, като е запазила няколко, последният от които е от април предходната година, когато двамата бяха на отмора в Египет.

Тита и Недко към този момент не се следват в обществените мрежи, което също е явен знак, че са се разделили. Слуховете за края на връзката им се въртят от няколко месеца, само че двамата досега изрично отричаха да не са дружно. Склонността му към експанзия и неналичието на кариерна вероятност не се нравили на родителите на поп певицата. Преди няколко седмици надарената изпълнителка, която мина в чалга сектора, отпразнува рождения си ден, само че Недко липсваше на фотосите. Още тогава почитателите се запитаха дали любовната им история не е завършила.

Причината за края на връзката им е побоят над Христина и счупените й пръсти, само че не е ясно по какъв начин се е стигнало до кютека, като спряганите версии са две. Първата е, че здравенякът задушавал сексапилната певица с ревността си.

Втората версия гласи, че Николов е кръшнал на русокоската с друга жена. Тита без съмнение натирила MMA боеца, който пообяснява, че го е зарязала и й е протегнал ръка.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР