Тирове и строителна техника блокираха десните ленти по три от

...
Тирове и строителна техника блокираха десните ленти по три от
Коментари Харесай

Протестиращи превозвачи се събраха в Пловдив

Тирове и строителна техника блокираха десните ленти по три от главните входно – изходни артерии на Пловдив. Протестът сега е на Асеновградско шосе, Голямоконарско шосе и Цариградско шосе.

Движението в останалите ленти в региона на мирния митинг се реализира обикновено, под полицейски надзор. От Съюза на интернационалните превозвачи в Пловдив са декларирали митинг до 22ч, само че се чака още към 17ч тировете да си тръгнат и да бъдат освободени и десните ленти за придвижване по входно – изходните артерии на Пловдив.

Транспортните компании, извършващи транспорт на пасажери по междуселищните и вътрешноградските линии, след късна среща нощес, взеха решение, че няма да стопират линиите на градския превоз в Пловдив, с цел да не затрудняват ненужно жителите. Но въпреки всичко ще се включат в националния митинг и ще спрат да извършват доста от извънградските направления. След 9.30ч множеството планувани автобусни линии стопираха и десетки пасажери останаха без транспорт сред градовете. Очаква се в ранния следобяд автобусите още веднъж да потеглят.

Автор: Деница Торньова

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР