Тирана. Премиерът Еди Рама предупреди гражданите да се въздържат от

...
Тирана. Премиерът Еди Рама предупреди гражданите да се въздържат от
Коментари Харесай

Albanian Daily News: Еди Рама предупреди гражданите да се въздържат от насилие по изборите

Тирана. Премиерът Еди Рама предизвести жителите да се въздържат от принуждение по изборите на 30 юни и по-късно, тъй като съгласно него, ще бъде осъдени, както е планувано в закона, само че също по този начин ще им бъде неразрешено да влизат в Съединени американски щати или Европейски Съюз, написа албанското англоезично издание Albanian Daily News .
По време на изявлението си министър председателят съобщи, че държавното управление не желае да вижда никого в пандиза поради един дъртак, като визираше някогашния министър председател Сали Бериша.
„ Не желаеме да виждаме някой зад решетките поради старец…Тези дни, ще ви покажем търпеливо къде са границите на закона, ще ви кажем какъв е закона. Ние ще бъдем почтени и ще ви кажем какъв брой зле приключва човек, който нарушава правото на гласоподаване. Той заплашва себе си и фамилията си от независимост на придвижването в Съединените щати, както и на Европейски Съюз, ”каза Рама. Премиерът добави, че техният конкурент на тези избори ще „ призракът на предишното “.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР