Тирана. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията

...
Тирана. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов проведе разговор с депутата в Камарата на представителите в парламента на Обединеното Кралство Марк Притчард

Тирана. Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов беседва с Марк Притчард - народен представител в Камарата на представителите в Народното събрание на Обединеното Кралство. Това се случи в границите на районната Балканска молитвена закуска в Тирана. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Двамата разискаха настоящи тематики от бранш „ Сигурност “, както и последствията за съдействието с Англия в бранша, които биха могли да зародят след излизането на Англия от Европейски Съюз.
Цветан Цветанов акцентира, че с цел да не изгуби от своите оперативни качества, Европейски Съюз би трябвало да избегне третирането на Англия като трета страна след Брекзит. Той даде висока оценка за системата за сигурност на Обединеното Кралство, което е чист снабдител на информация за системите в бранш „ Сигурност “ на Европейски Съюз.
Притчард означи, че запазването на равнището на съдействие в бранша е извънредно значимо за Англия и благодари на Цветанов за ясната му и прагматична позиция по тематиката.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР