„Тиражираното от премиера Кирил Петков проучване, според което 80% от

...
„Тиражираното от премиера Кирил Петков проучване, според което 80% от
Коментари Харесай

Bird.bg: Хибридно-путинистка агенция в основата на тиражираното от Петков проучване за оръжейните доставки за Украйна

„ Тиражираното от премиера Кирил Петков изследване, съгласно което 80% от българите били срещу оръжейни доставки за Украйна, идва от мошеническата хибридно-путинистка организация на Кънчо Стойчев и Андрей Райчев. Мошеническа, тъй като са откраднали името Галъп и това е потвърдено от съда!”. Това пишат на страницата си във Facebook Bird.bg.

„ Хибридно-путинистка, тъй като преди пет години бяха изловени от формалния уебсайт против дезинформацията на Европейската комисия, че прокарват подправено изследване, съгласно което четири европейски страни, включително България, предпочитали Русия!”

„ Тиражираното от премиера Кирил Петков изследване, съгласно което 80% от българите били срещу оръжейни доставки за Украйна, идва от мошеническата хибридно-путинистка организация на Кънчо Стойчев и Андрей Райчев. Мошеническа, тъй като са откраднали името Галъп и това е потвърдено от съда!”. Това пишат на страницата си във Facebook Bird.bg. „ Хибридно-путинистка, тъй като преди пет години бяха изловени от формалния уебсайт против дезинформацията на Европейската комисия, че прокарват подправено изследване, съгласно което четири европейски страни, включително България, предпочитали Русия!”
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР