Тираджията Илия Стоичков е споделял вицове и смешки във Фейсбук

...
Тираджията Илия Стоичков е споделял вицове и смешки във Фейсбук
Коментари Харесай

Изплува шокиращо разкритие за Илия, който изнасили и уби доц. Нейков

Тираджията Илия Стоичков е споделял вицове и смехории във " Facebook " единствено няколко часа преди брутално да убие, изнасили и ограби доцента от Аграрния университет Стефан Нейков.

Нищо не е предвещавало каква покруса ще се развихри сред 20 и 22 часа на 2 юли. През цялото време очевидец на гаврите и убийството била дамата на камионджията - Иванка, поради която се разразила кървавата драма, написа " Телеграф ".

Илия Стоичков ще посрещне рождения си ден зад решетките. На 15 август той ще навърши 42 години самичък в килията. Двамата с жена му Иванка имат цивилен брак от 2011 година, като разликата посред им е тъкмо 10 години. Илия се е оженил за огромната си обич и година след сватбата Иванка му родила момченце. Съпругата обаче не работела нищо, защото по този начин и не съумяла да вземе магистърска степен в Аграрния университет.

Завършила го през 2015 година и се пробвала да учи за магистър, само че прекъснала. Сега още веднъж поискала да приключи висше обучение и съгласно прокуратурата потърсила доцент Стефан Нейков за подпомагане. По думите на зам.-окръжния прокурор Галин Гавраилов двамата се познавали от 2005 година около сина на убития доцент, с който Иванка била състудентка. Самият Николай Нейков обаче отхвърля да се сеща коя е тази жена и споделя, че е имал доста състудентки в университета. 

Пак съгласно прокуратурата Нейков изискал в подмяна против ходатайстването Иванка да си вземе по-лесно изпитите секс и пари. Това пък бе отречено изцяло от околните на убития академик, съгласно които " той е бил доста мирен и постоянно е желал да оказва помощ на хората ".

Като доста мирен човек разказват и Илия Стоичков в родното му село Триводици, община Стамболийски. " Не сме очаквали такова нещо. Абсолютно никакви проблеми не сме имали с Илия. Той е доста мирен човек. Когато разбрахме, че е задържан, първо помислихме, че е взел участие в злополука ", сподели кметът на Триводици - Симеон Димитров. И той, и останалите хора от селото останали шокирани, когато разбрали каква е истината.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР