Тирада, с която би се гордял всеки един от контролираните

...
Тирада, с която би се гордял всеки един от контролираните
Коментари Харесай

Слави адвокатства на Кремъл за Скрипал: Русия е невинна до доказване на противното

Тирада, с която би се гордял всеки един от следените от Кремъл съветски федерални телевизионни канали, прозвуча във вторник вечерта в " Шоуто на Слави ".

Слави Трифонов изчете послание към феновете, в което заклеймява решението на редица страни за изгонването на съветски дипломати заради случая със Сергей Скрипал.

Трифонов съобщи буквално: " Уважаеми фенове, от известно време насам целият свят се занимава с опита за ликвидиране на съветския разузнавач Скрипал и неговата щерка с нервнопаралитично вещество в Англия. И все пак, че няма справедливи доказателства по смисъла на интернационалното право и закона като подобен изобщо, страните от целия свят се надпреварват да експулсират съветски дипломати, потвърждавайки, че защото евентуално руснаците са отговорни, те - руснаците - би трябвало да бъдат осъдени. Добре бе, уважаеми фенове, по какъв начин по този начин за едни хора са значими доказателствата, а за други са значими вероятностите? Кой го дефинира това? "  

" Замислете се: кой дефинира, кой взема решение по кое време доказателствата са значими и по кое време са значими подозренията. Това не ви ли се коства прекомерно подмолно? И през днешния ден гледах предаването на Цветанка Ризова, в което на посетители беше един доста интелигентен българин - Стефан Солаков (щатен чиновник на Държавна сигурност и водещ по телевизия СКАТ - б.р.), който съпостави това, което се случва в този момент на руснаците, с това, което ни се случи на нас около опита за ликвидиране на папа Йоан Павел Втори. И тогава, макар че нямаше доказателства, същата тая международна общност реши, че ние сме отговорни за опита за ликвидиране на папата. Е, след това се оказа, че не сме ние. А нали сте чували тоя израз: след това върви обяснявай, че нямаш сестра.

Уважаеми фенове, аз не съм безстопанствен юрист, само че знам, че всеки е почтен до доказване на противното. И в случай че не съблюдаваме това предписание, е изцяло излишно да твърдим, че сме правови страни " - сподели още Слави Трифонов.

До момента 26 страни са взели решения за изпъждане на съветски дипломати заради случая със Сергей Скрипал.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР