Тир се вряза в къща в монтанско село в понеделник.

...
Тир се вряза в къща в монтанско село в понеделник.
Коментари Харесай

Тир се вряза в къща в Монтанско: Ще бъде ли обезопасена опасната отсечка

Тир се вряза в къща в монтанско село в понеделник. 90-годишен мъж оцеля по знамение, откакто е бил вътре, когато камионът разрушил дома му. Катастрофите в Доктор Йосифово се оказват всекидневие. Местните хора обаче се оказват безсилни да спрат тежкотоварния трафик.



Бях в другата стая. Помислих, че падна гръм. Видях, че градината я няма - а на нейното място - тир. Отворих вратата - и терасата я няма, описа Константин, чиято къща беше наранена.

Жителка на същото село уточни, че в нейната къща са влизали два тира. Тя обясни, че са организирали голям брой начинания и подписки за ограничение не тежкотоварния трафик по третокласния път от и за „ Дунав мост 2”.

Кметът на Доктор Йосифово Огнян Митов уточни, че резултат след подадените десетки сигнали и подписка няма. Във всички отговори, които получаваме, се споделя, че чакат финансиране за слагане на отвесна маркировка. Ако е толкоз скъпо да слагат няколко знака, да събираме капачки тогава, уточни той.

Кметът на прилежащото обитаемо място - Студено буче, уточни, че няма формален отговор от институциите. От медиите научавали, че до края на юни ще бъде спрян тежкотоварният трафик през Доктор Йосифово и Студено буче.

Камионът, който се вряза в къщата на 90-годишния мъж, следва да бъде изтеглен.

***Сн. Нова тв
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР