ТИР с турска регистрация блъсна автобус на градския транспорт на

...
ТИР с турска регистрация блъсна автобус на градския транспорт на
Коментари Харесай

ТИР преобърна автобус на градския транспорт край Лозен, 12 души са в болница


ТИР с турска регистрация блъсна рейс на градския превоз на Автомагистрала „ Тракия “ край с. Лозен, има потърпевши хора, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Седем от пасажерите в рейса са признати в незабавно поделение на болница "Св. Анна", един от тях е в тежко положение. Общо 12 души са приети в болница в разнообразни здравни заведения, измежду тях има и 4-годишно дете, което е с уплах и по тази причина е признато в "Пирогов" дружно с майка му. В здравното заведение са откарани и други двама потърпевши - 24-годишна и 64-годишна жена, които са с контузии на долните крака. С помощта на пожарната са откарани потърпевши и в "Исул."

Автобусът, който е изтлъскан от пътното платно, само че не се е преобърнал, се е движел по линия №7 - от Долни Лозен към Гара Искър в София.
 ТИР с турска регистрация блъсна рейс на градския превоз на Автомагистрала „ Тракия “. ТИР с турска регистрация блъсна рейс на градския превоз на Автомагистрала „ Тракия “. / БГНЕС
Сигналът за пътния случай е подаден малко след 7.20 часа тази заран. По-късно към 9.30 ч. придвижването бе отклонено през с. Лозен, с цел да може да се изтегли падналият отвън пътя рейс. На автомагистралата в посока София има формирана колона. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР