ТИР, превозващ гуми, се запали по време на движение на

...
ТИР, превозващ гуми, се запали по време на движение на
Коментари Харесай

Отвориха участъка от АМ ”Тракия”, където се запали ТИР

ТИР, пренасящ гуми, се възпламени по време на придвижване на автомагистрала ”Тракия ”. Инцидентът стана в региона на 156-ти километър и аргументи огромно запушване преди обед в пловдивския сектор на автомагистралата, в посока Бургас. За благополучие, няма потърпевши.
Само изгоряла гума остана на мястото на случая, където се е запалило ремаркето, оповестява Българска национална телевизия.

Инцидентътъ бе провокиран то турски ТИР с ремарке, пренасящ заготовки за автомобилни гуми от Германия към фабриката в Турция се възпламенява по време на придвижване. Шофьорът се пробва самичък да изгаси пламъците откакто отбива в спешната лента, само че не съумява. Подаден е сигнал към пожарната работа в Пловдив. Три екипа се отзовават на мястото. По време на работата им огънят се разгаря. Тонове каучук изгарят за минути, автомагистралата е задимена, придвижването към Бургас е спряно.

Участък от автомагистралата от 25-30 км в посока Бургас остана блокиран за придвижване за часове. Движението към този момент е възобновено.

Участъкът беше обработен от екипи на пожарната и платното беше изцяло почистено с вода, само че в случай че ви следва пътешестване - бъдете деликатни.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР