ТИР и лек автомобил "Ситроен" се удариха при разминаване на

...
ТИР и лек автомобил "Ситроен" се удариха при разминаване на
Коментари Харесай

Катастрофа между ТИР и Ситроен разля гориво по Е-79, няма пострадали


ТИР и лек автомобил "Ситроен" се удариха при разминаване на ГП Е-79 край Благоевград, получи се разлив на гориво, няма потърпевши, само че трафикът бе усложнен за близо час, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.

Пътният случай стана сред м. "Полигона" и входа на Благоевград към 12 ч. При разминаване товарният и лекият автомобил се блъскат, продънен бе резервоарът на ДАФ-а.

Лекият автомобил е с вреди по лявата странична част - счупена предна врата и спукана гума.

На ТИР-а ДАФ с плевенска регистрация е огъната и джантата на втория мост на влекача.

Карам си по пътя, аз не бързам, транспортирам безалкохолни питиета за Атина, този с бялата кола се натресе в мен, резервоарът ми протече ”, изясни лидерът на товарния автомобил.

Пътничката в лекия автомобил, който е със софийска регистрация, сподели, че не е видяла какво става, само че ги е блъснал товарният автомобил.

На място поради разлива на гориво от пробития контейнер, дойде и пожарна. Трафикът и в двете направления бе блокиран за 30-ина минути, след което трафикът в посока Благоевград бе пренасочен по остарелия път от Долно Церово до кв. "Струмско". Към 13 ч. бе възобновен и към този момент е естествен, откакто товарният автомобил бе изместен от местопроизшествието до отбивката на „ Полигона ”. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР