Тинктура от дафинов лист при бурсит Операцията, често, е само

...
Тинктура от дафинов лист при бурсит Операцията, често, е само
Коментари Харесай

Тинктура от дафинов лист при бурсит, болка и възпаление

Тинктура от дафинов лист при бурсит

Операцията, постоянно, е единствено краткотрайно решение, тъй като след известно време бурситът нормално се появява още веднъж! Затова си коства да опитате тези предписания!

Ако носите тесни и неуместни обувки или обувки на висок ток, това може да провокира появяването на бурсит.

Друга причина за това заболяване са вродените структурни недостатъци в костите, несъразмерен стрес върху ставите или болести като артрит.

Деформацията на ставата на палеца може да бъде същински призрачен сън. Не единствено тъй като боли, само че и тъй като е доста мъчно да си намерите подобаващи обувки.

В резултат на това, доста хора вземат решение да се подложат на интервенция. Проблемът обаче е, че постоянно това е единствено краткотрайно решение.

Природата може да предложи по-устойчиви резултати. Първата стъпка, която би трябвало да предприемете за лекуване на бурсита, е да почистите тялото си от насъбраната пикочна киселина. В резултат на огромното количество пикочна киселина в организма, тя се отсрочва в ставите и способства за утежняването на положението.

Чай от дафинов лист
Залейте 1 чаена лъжичка ситно нарязан дафинов лист, с 300 мл вода. Покрийте и увийте, оставете до сутринта.

На идната заран прецедете течността и я пийте на дребни порции през целия ден. Правите това 3 дни поред. След това направете отмора от 1 седмица и повторете лекуването.

Не се изненадвайте, че по време на лекуването ще ходите до тоалетната по-често от нормално. Това е знак, че разтворената пикочна киселина се изхвърля от тялото и нервира пикочния мехур.

Ще забележите първите резултати след 10 дни. Болката ще намалее освен в ставите на палците, само че и ще се почувствате доста по-добре.

Тинктура от дафинов лист
Този способ би трябвало да се употребява минимум 2 месеца. В резултат на това деформациите на костите могат изцяло да изчезнат.

Вземете 5 огромни дафинови листа, нарежете ги на дребни късчета. Поставете ги в стъклен буркан и залейте със 100 мл алкохол.

Поставете съда на мрачно място и го оставете да престои 1 седмица. След това прецедете и тинктурата е подготвена.

Преди да приложите тинктурата, първо потопете краката си за 10 минути в примес от топла вода и сода за самун (3 литра вода и 1 супена лъжица сода). След това подсушете краката със суха забрадка.

Втрийте тинктурата в мъчителната става. Обуйте си памучни чорапи и си починете.

Сапунен масаж
Сега ще бъдете малко сюрпризирани, само че постоянният сапунен масаж може да помогне за понижаване на бурсита и болката.

Нанесете сапунена пяна върху мъчителната става и деликатно масажирайте в продължение на 3-5 минути. След това измийте кожата си с вода и я подсушете. Нарисувайте йодна решетка. Обуйте си топли чорапи.

Вижте още: Детокс на червата – мощна напитка преди лягане

Повтаряйте процедурата към 30-45 дни.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР