Тинков е един от най-известните предприемачи в Русия. Основател е

...
Тинков е един от най-известните предприемачи в Русия. Основател е
Коментари Харесай

Руски олигарх: Армията и всичко в тази държава е скапано и затънало в сервилност

Тинков е един от най-известните бизнесмени в Русия. Основател е на Tinkoff Bank през 2006 година, а през последните години живее отвън родината си.

" Руските генерали се разсъниха с махмурлук и схванаха, че имат скапана войска. И по какъв начин да е другояче, откакто всичко останало в страната е скапано и затънало в непотизъм, подхалителство и угодливост? Не виждам нито една изгода от тази безумна война. Загиват почтени бойци и хора ", написа 54-годишният Тинков в Instagram.

Той се обърна към " груповия Запад " на британски и помоли да дадат " явен излаз на Путин ", с цел да избави лицето си и да спре клането.

Той добави, че чиновниците на Кремъл са " в потрес “, че те и техните деца към този момент няма да могат да прекарат летните си ваканции на Средиземно море.

" Бизнесмените се пробват да спасят това, което е останало от имуществото им. "

Руските управляващи се пробваха да удушат несъгласието във връзка нахлуването на Москва в Украйна, налагайки затвор до 15 години за издание на това, което Кремъл назовава " подправени вести “ за армията.

Tinkoff Bank съобщи в изказване, че няма да разяснява " частното мнение на Тинков “, заявявайки, че той към този момент не взема решения по отношение на интервенции в компании под марката Tinkoff.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР