Тина Търнър говори пред Би Би Си за самоубийството на

...
Тина Търнър говори пред Би Би Си за самоубийството на
Коментари Харесай

Тина Търнър: Нямаше никакви признаци, че синът ми ще се самоубие

Тина Търнър приказва пред Би Би Си за самоубийството на сина ѝ, което се случи по-рано тази година.
Крейг Търнър беше на 59 години, когато беше открит мъртъв в дома си в Лос Анджелис през юли с огнестрелна рана, която самичък си е предизвикал.
Според майка му Тина Търнър той е бил доста удовлетворен от професионалния си и от персоналния си живот, откакто си е намерил нова другарка.
„ Не знам какво го е докарало до ръба”, съобщи певицата.
„ Той ми сподели, че е в никакъв случай до в този момент не е срещал жена, към която да има такива чувства”, сподели още Търнър говорейки за новата жена в живота на сина си.
„ Доведе я, с цел да се запознае с мен на рожден ден му ден през август. Беше декорирал жилището, който аз му купих преди години. Беше си намерил нова работа, която го правеше щастлив”, показа певицата, представена от БГНЕС.
„ Нямам никаква визия какво го е довело до ръба, с изключение на нещо, което да го е преследвало в самотата му. Мисля, че е нещо обвързвано с това да си сам”, сподели тя и добави, ”но колкото повече мисля, се запитвам за какво не е звъннал на приятелката си, с цел да му помогне?”
„ Той беше интроверт и настина свенлив, нямах си визия какво се е случило. Но в този момент, когато чувам още веднъж нашите последни диалози аз намирам смяната. Последните няколко пъти, диалозите ни бяха разнообразни, само че аз не забелязах преди самоубийството”, съобщи Търнър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР