Тина и Миро се превърнаха в любимци на публиката, благодарение

...
Тина и Миро се превърнаха в любимци на публиката, благодарение
Коментари Харесай

А сега накъде? Тина и Миро от "Един за друг" за играта, бъдещето и живота в Бристол

Тина и Миро се трансфораха в любимци на публиката, с помощта на откровената си и чиста игра в " Един за различен ", само че и тъй като бяха изцяло естествени и непринудени. Двамата съумяха да стигнат до финала на занимателното хитово шоу на NOVA, като се изправиха против сериозна конкуренция - Тяна и Иво, които се оказаха огромните спечелили във втори сезон. Те също бяха много мощна двойка, а огромните им сърца не разрешиха да приберат огромната премия единствено за себе си - те я разделиха точно с Тинчето и Миро. Двамата са извънредно признателни и щастливи, че са имали късмет да се изправят против Тяна и Иво и споделят, че те са същински и почтени хора.

Виж още:

" Емоцията още ни държи. Тръгваме си от " Един за различен " като спечелили. Докоснали сме сърцата на доста хора и се радваме, че са ни усетили по този метод. Че са ни харесали такива каквито сме “, показа Тина за " Събуди се " и добави, че не са очаквали да стигнат толкоз надалеч, само че напущат шоуто с доста позитивни страсти и същински другарства.

" Лично аз най-вече се забавлявах на играта със сапуна, в която падахме и се пързаляхме и играта с бомбата. Най-трудна беше тази с въздушната стълба ", разкрива Тина, а най-забавна игра за Миро била тази с рейсовете в автоморгата, а най-трудната - въздушната стълба “, съгласява се Миро, който е научил, че може да бъде доста по-спокоен и по-умерен по отношение на спортния хъс, който нормално има. " Разбрах, че за мен най-важно е тя да е добре. Щом е щастлива, друго не ми би трябвало ".

За живота в Бристол и проектите им за бъдещето

" Мислехме си да се върнем в България и то до неотдавна. Бяхме изцяло сигурни, че желаеме да го създадем. В момента сме малко разколебани. Миро получи доста положително предложение за работа ", споделя Тина.

" Още желаеме да се върнем. На мен ми е доста блага. Винаги когато се върнем в България, се усещам вкъщи си. От друга страна, в случай че гледаме кариера и някакво развиване, сега имаме малко по-добра опция да го създадем тук. Все още се двоумим по какъв начин да протече остатъкът от живота ни ", споделя Миро. Тинчето е щастлива, че са във Англия. " Дори да не останем тук, тази страна ни научи на доста. Изгради ни доста като характери и съм признателна, че опитахме да се развиваме тук. Не скърбя, че сме дали тези 4 години от живота си ".

Приоритетите им сега са да си купят жилище, това лято им следва женитба, която два пъти отсрочват, и след това е ред да осъществен някои професионални фантазии.

Променил ли се е животът на двойката на Острова около пандемията и Брекзит и кои известни персони е возил Миро и защо мечтае двойката, гледайте във видеото на " Събуди се ".

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/tina.atanasovaa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР