Тина и Миро от "Един за друг" определено си живеят

...
Тина и Миро от "Един за друг" определено си живеят
Коментари Харесай

Тина и Миро от Един за друг се къпят в безкраен лукс

Тина и Миро от "Един за различен " несъмнено си живеят живота и това си проличава от фотосите и сторитата, които постоянно качват в обществените мрежи. Феновете на двойката са, меко казано, озадачени от стандарта им на живот.

След като неотдавна се ожениха и си подариха баснословен меден месец на Малдивите, двамата не стопират да се любуват на удоволствията и лукса.

 undefined

От фрагментите е видно, че брюнетката залага на гъзарски кожено облекла, а Миро е моден и грациозен с топ черно сако, и в синхрон с аутфита на половинката си.

Риалити звездите несъмнено не се тормозят да показват опциите си, само че и не е загадка, че работят крепко за този краен резултат. Тина е споделяла, че работи на няколко места, прави и по-тежък физически труд, само че единствено по този начин човек може да си разреши по-луксозни придобивки.

 undefined

Преди време Миро сподели гъзарската си кола, която провокира злоба у някои. Неведнъж е казвал, че в живота е постигнал всичко изцяло самичък - обучение, финанси и професионални достижения, а това си проличава от всички негови постове в обществената мрежа.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР