Тимовете на Тотнъм Хотспър и Аякс Амстердам откриват полуфиналите в

...
Тимовете на Тотнъм Хотспър и Аякс Амстердам откриват полуфиналите в
Коментари Харесай

Футболни прогнози от Шампонска лига: Тотнъм - Аякс

Тимовете на Тотнъм Хотспър и Аякс Амстердам откриват полуфиналите в Шампионска лига през тазгодишната акция. Мачът е може би един от най-очакваните, откакто двата тима отстраниха любимците – Манчестър Сити и Ювентус, с цел да се доберат до най-хубавите четири в конкуренцията.
Тук пък ще опитаме да създадем прелиминарен план на всичко, което може да забележим на „ Тотнъм Хотспър Стейдиъм”, което занапред знаем, че ще бъде повече от вълнуващо. Ето и избора от футболни прогнози , които направихме за вас:
Голове
Ставката от 1,72, която ни дава 7777.bg за " двата тима да отбележат гол " е повече от чудесна. Тотнъм има 18 гол/гола в мачовете си във Висшата лига, което демонстрира междинен индикатор от 50%. Аякс от своя страна във вътрешния шампионат впечатлява по този индикатор с 44%. Ако усредним сбора, то е ясно и тук, че се срещат тимове, които не им се нрави да играят предпазен и позиционен футбол. Залогът за класиране на край е огромен, само че нравът не би се трансформирал, като и двата тима ще побързат да потърсят попаденията още в първия мач.
Прогноза : Гол/гол – 1,72 коефициент.

Корнери
Отборът на Аякс извършва приблизително по 11,56 корнера по време на гостуванията си във всички съревнования през този сезон. Това ненапълно е разумно, откакто хората на Ерик загар Хаг употребява по много стабилен метод крайните си атакуващи футболисти, които тормозят непрекъснато защитата на съперника. При Тотнъм индикаторът е 9,83, а вкъщи спада до 9,56. Въпреки това чакаме развръзка от сорта на 7:6, която да спомогне за излизането на нашия залог от 11,5 ъглови удара.
Прогноза: Над 11,5 корнера – 3,40 коефициент.
Удари за състезател
Бразилският нападателен полузащитник на Аякс се любува на повече от прелестен втори полусезон с екипа на гранда от Амстердам. Той е взел присъединяване в цели 16 мача за Аякс в ШЛ през акцията, а в тях насочва приблизително по 1,86 удара към врата в хода на мач. За да вкара гол, на Нерес са му нужни приблизително по 4,33 шута към вратата, а във вторник в Лондон той ще има нужната независимост от Тен Хаг, с цел да атакува самоуверено вратата на „ шпорите”. Именно коефициентът, даден от 7777.bg, за над 0,5 удара във вратата на Давид Нерес от 1,85 е повече от превъзходен.
Същото можем да прибавим и за звездата на Тотнъм Кристиан Ериксен. Датският плеймейкър е един от виновниците този сезон на лондончани да е считан за толкоз мощен, като наличието му на терена се отличава с многократните обстановки, в които Ериксен попада самичък в зона, от която може да насочи прецизен удар, а той го умее. Ставката за над 1,5 на 2,50 коефициент е прелестна за датчанина.

Прогноза : Давид Нерес над 0.5 удара във вратата (1.85)
Кристиан Ериксен над 1.5 удара във вратата (2.50)
Картони за играчи
Стартираме с Дейли Блинд. Прогнозата за бранителя на Аякс е малко деликатна, защото той не е от тези „ мръснишки” бранители във футбола. Въпреки това чакаме, че гостите от Холандия ще са една концепция „ по-припряни” Именно това може да спомогне за Блинд да „ покрие” обстановка на терена, която да не се изиска от него, въпреки да е в името на тима. През тази година в Шампионска лига той има два картона. Разбира се това е догадка, която обаче е и прекомерно евентуално да стане факт на стадиона на Тотнъм.
Прогноза : Дейли Блинд с картон – 4,50 коефициент.
Точен резултат
За Тоби Алдервайрелд междинният индикатор за получени картони в ШЛ също е две. „ Прегарянето”, което имах поради по-нагоре за Блинд е същото и за Тотнъм, които неистово ще желаят да продължат към финала. Острите офанзивни футболисти на Аякс чакам да основат задоволително главоболия на бранителите на „ шпорите”, с което Тоби Алдервайрелд да си изкара най-малко един картон на 7,00 коефициент в 7777.bg .
Прогнозата ми, че Аякс може да се добере до триумфа при гостуването си в Лондон се дължи на обстоятелството, че предходните противници на холандците (Реал Мадрид и Ювентус) бяха подчинени непосредствено в дуелите на терените на любимците. Аякс сподели, че не се тормози да гостува, където и да било, а също по този начин класата на Тотнъм самоуверено мога да потвърдя, че по нищо не е по-голяма от тази на предходните съперници на Аякс. Именно поради това давам леко преимущество на гостите в този мач, въпреки че упованията са ми, че и британският отбор ще се разпише.
Прогноза : 2:1 за Аякс – 11,50 коефициент.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР