Тимовете на Славия и Локомотив (Пловдив) прекъснаха победните си серии

...
Тимовете на Славия и Локомотив (Пловдив) прекъснаха победните си серии
Коментари Харесай

Реми! Славия и Локомотив си вкараха по една дузпа

Тимовете на Славия и Локомотив (Пловдив) прекъснаха победните си серии в efbet Лига, откакто приключиха наедно - 1:1 в мач, игран на стадион ''Славия'' в София.

Двата гола в мача паднаха след почивката, като и двете попадения бяха от дузпи. Първо в 74-ата Димитър Илиев осъществя, откакто малко по-рано Петър Витанов бе спънат от Венцислав Бенгюзов в наказателното поле на Славия, а в 80-ата минута Славчо Шоколаров бе фаулиран от Йосип Томашевич и съдията Йвайло Стоянов отсъди дузпа за ''белите''. В тази обстановка останаха съществени подозрения дали нарушаването на Томашевич против Шоколаров не е отвън наказателното поле. В последна сметка капитанът на Славия Галин Иванов осъществя отсъдената дузпа и по този метод изравни резултата 1:1.

След извоюваната точка - Локомотив Пловдив се изкачва краткотрайно на второ място в класирането на efbet Лига (с 33 точки), една повече от третия Левски (32), до момента в който тимът Славия остава пети с 23 точки, на две зад четвъртия ЦСКА, който е и с мач по-малко преди изиграването на днешния си дуел с Черно море.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР