Тимовете на РБ Лайпциг и Тотнъм Хотспър си дават спор

...
Тимовете на РБ Лайпциг и Тотнъм Хотспър си дават спор
Коментари Харесай

НА ЖИВО: РБ Лайпциг доминира над Тотнъм, на 99,9% е в другия кръг

Тимовете на Република България Лайпциг и Тотнъм Хотспър си дават спор в мач-реванш от 1/8-финалите на Шампионската лига и играят при резултат 3:0. Марсел Забитцер откри резултата в десетата минута, а в 21-ата още веднъж той удвои. В 87-ата Емил Форсберг с първото си допиране направи резултата 3:0. Първата среща в Лондон приключи с победа на немския отбор с 1:0, като хората на Жозе Моуриньо ще би трябвало крепко да се потрудят на „ Ред Бул Арена”, с цел да отидат измежду най-хубавите осем. Важно е да се означи, че това е една от срещите от елиминациите в най-големия европейски шампионат, на която ще участват фенове по трибуните.

Началният час на мача е 22,00 и ще може да следите всичко забавно от Лайпциг в уеб страницата Gong.bg.

Срещата е с исторически нюанс, защото Република България Лайпциг за първи път приема „ шпорите” във всички съревнования, до момента в който Тотнъм става първият британски тим, който гостува на немския отбор в турнирна конкуренция.

Голмайсторът от първата среща - Тимо Вернер, още веднъж стартира от първата минута за отбора на Юлиан Нагелсман, като желаният от Ливърпул стрелец бе най-хубавият футболист на "Тотнъм Стейдиъм " в първата среща.

The 11 Bulls who will be looking to take down the Spurs
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР