Тимовете на Пирин и ФК ЦСКА 1948 дават старт на

...
Тимовете на Пирин и ФК ЦСКА 1948 дават старт на
Коментари Харесай

Пирин и ФК ЦСКА 1948 дават старт на четвъртия кръг в efbet Лига

Тимовете на Пирин и ФК ЦСКА 1948 дават старт на четвъртия кръг от програмата на efbet Лига. Двата отбора се изправят един против различен довечера от 21:00 часа в Благоевград. До този миг представянето на гореспоменатите тимове не оправдава упованията и три точки на стадион " Христо Ботев " са мечтана цел и за двата клуба.

Под напрежение са сложени и техните треньори Уорън Фийни и Миро Миндев. Особено северноирландецът, който започва с две поредни загуби.
 Уорън Фийни: Шансовете на Александър Дюлгеров и Николай Бодуров са 50%
Уорън Фийни: Шансовете на Александър Дюлгеров и Николай Бодуров са 50%

Защитниците са контузени

За Пирин под въпрос са двама от главните бранители - капитанът Николай Бодуров и Александър Дюлгеров, като за тях ще се чака до последно позитивна развръзка. Бодуров се контузи против Берое, до момента в който Дюлгеров още няма записан мач. С проблемите в отбрана може да се обяснят и петте позволени от Пирин гола досега.

В същото време във ФК ЦСКА 1948 бяха зарадвани с новината, че националът Даниел Наумов се завръща на вратата. Той пропусна две седмици, откакто получи комоцио при гостуването на Лудогорец. Треньорът Мирослав Миндев обаче няма да разчита на двама от бранителите си, които са контузени. Това са Георги Ангелов и Симеон Петров.

ФК ЦСКА 1948 също е позволил доста попадения от началото на сезона - цели 8, което значи, че може да чакаме ефективен мач в петъчната вечер в Благоевград.
 ФК ЦСКА 1948 отхвърли оферта от 1 милион евро за Наумов
ФК ЦСКА 1948 отхвърли оферта от 1 милион евро за Наумов

Идвала от Брест

Главен арбитър на срещата е Ивелин Занев, с помощници Никифор Велков и Милен Арабаджиев. Делегат на БФС е Благой Благоев, а работата на реферите зорко ще следи Александър Костадинов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР