Тимовете на Пирин Благоевград и ЦСКА 1948 отварят програмата на

...
Тимовете на Пирин Благоевград и ЦСКА 1948 отварят програмата на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Пирин - ЦСКА 1948 3:1, Станоев с великолепен гол

Тимовете на Пирин Благоевград и ЦСКА 1948 отварят програмата на 4-ия кръг в efbet Лига. Срещата е от 21:00 часа и ще може да я наблюдавате директно в ефира на и минута по минута на. И двата тима търсят своята първа победа в шампионата. Резултатът е 3:1. Попадението на Станоев пристигна в 1-ата минута, който се разписа с свръхестествен удар. На играча на Пирин му трябваха единствено 13 секунди, с цел да се разпише. В 30-ата минута Манолев повиши резултата на 2:0 след асистенция на Костов. В 24-ата минута съдията Занев отсъди дузпа за ЦСКА 1948, само че откакто прегледа обстановката с ВАР я анулира. В 43-ата минута Чочев от дузпа върна отбора си в дуела. В 66-ата минута на дуела Карачанаков направи резултата 3:1 с отличен диагонален удар.

ЦСКА 1948 насочи удар към вратата на противника в 19-ата минута, а негов създател беше Чочев, топката обаче не откри задачата. Минута по-късно в Пирин направиха насилствена промяна, на мястото на Бенгюзов влезе Карачанаков.

В 23-ата минута Карачанаков извърши добре директен свободен удар отляво към наказателното поле на ЦСКА 1948, само че бранителите на гостите се оправиха със обстановката. В идната офанзива Дюлгеров като че ли фаулира Ангелов в наказателното поле на Пирин, а съдията отсъди углавен удар, само че той преразгледа обстановката с ВАР и анулира решението си, след което сподели и жълт картон за Ангелов.

Пирин направи резултата 2:0 след гол на Манолев в 30-ата минута, той получи отлична асистенция от Костов и матира Наумов, с цел да удвои резултата.

ЦСКА 1948 сътвори напрежение пред съперниковата врата като в 36-ата минута Чочев засече с глава топката към вратата на Петров, само че тя мина над напречната греда. В 40-ата минута още веднъж Чочев стреля рисково към вратата на Пирин, Петров направи превъзходно избавяне, само че имаше и вдигнат байрак за засада.

Гостите се върнаха в мача с гол в 43-ата минута, откакто Дюлгеров игра с ръка в наказателното поле и от бялата точка Чочев понижи изоставането на ЦСКА 1948, връщайки тима си в мача.

В 53-ата минута Дюлгеров отигра една топка в наказателното поле на ЦСКА 1948 след центриране от директен свободен удар, само че тя не откри задачата. Четири минути по-късно Русев насочи удар към вратата на Петров, само че той не се затрудни да улови топката.

Пирин направи резултата 3:1 с прелестен диагонален удар на Карачанаков, който се разписа в 66-ата минута на срещата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР