Тимовете на Левски и Лудогорец се изправят един срещу друг

...
Тимовете на Левски и Лудогорец се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

На живо: Митрев спасява Левски, Кешеру пропусна дузпа, следете с Gong.bg

Тимовете на Левски и Лудогорец се изправят един против различен в дерби от 29-ия кръг на Първа лига. Лудогорци заемат първата позиция в класирането с актив от 72 точки, а Левски е на четвъртата позиция с 50.

Следете дуела в директно предаване в ефира на DIEMA SPORT, GONG PLAY, PLAY DIEMA XTRA и честотите на Дарик радио.

Следете и минута по минута на Gong.bg

Лудогорец стартира дуела много интензивно и в 7-ата минута Марселиньо стреля от няколко метра, само че Митрев избави, последва нов удар този път на Кешеру и още веднъж синия пазач беше на мястото си. В идната минута Лукас Саша имаше страховит късмет да се разпише, само че стреля над напречната греда.

Левски отвърна с офанзива на Паулиньо, само че Ренан следеше развиването на играта и улови топката. В 23-ата минута Натанаел опита отдалечен удар, само че Митрев улови. Малко по-късно още веднъж вратарят на "сините " беше на равнище. Левски отвърна с съвършена офанзива в 36-ата минута, Нашименто пусна към Прохазка по дясното крило, той центрира, Паулиньо опита да смъкна топката на Костов, само че Ренан се намеси, а нападателят на "сините " беше направил нарушаване против вратаря на първенците.

Яблонски и Паулиньо сътвориха напрежение в защитата на Лудогорец до почивката, само че гостите се оправиха. В последната минута на първата част Сисиньо откри Марселиньо в наказателното поле на Левски, само че там самоотвержена интервенция на Ейолфсон спря нападателя на Лудогорец.

В 50-ата минута на дуела Митрев избави дузпа бита от Кешеру, а наказателния удар беше отсъден за игра с ръка на Вутов.

Ето и съставите на двата тима:

Левски: Митрев, Горанов, Ейолфсон, Паулиньо, Вутов, Тиам, Прохазка, Цветкович, Нашименто, Яблонски, Костов

Лудогорец: Ренан, Сисиньо, Натанаел, Саша, Моци, Форстър, Пластун, Дяков, Марселиньо, Мисиджан, Кешеру

Главен арбитър: Никола Попов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР