Тимовете на Лацио и Удинезе не се победиха в един

...
Тимовете на Лацио и Удинезе не се победиха в един
Коментари Харесай

Лацио и Удинезе не се победиха, орлите дадоха свидна жертва в срещата

Тимовете на Лацио и Удинезе не се победиха в един от най-интересните дуели от кръга в Серия А и приключиха при 0:0. Двата тима имаха своите шансове, като гостите от Удине на два пъти удариха гредите зад Проведел, а неговият сътрудник Силвестри избави редица рискови изстрели на Милинкович-Савич и Андерсон.

Равният резултат оставя и „ орлите “ и „ бианконерите “ в топ 4. Столичният отбор е трети, а отборът на Сотил позиция по-назад. Всичко това може да се промени, в случай че Милан и Рома, които са надлежно пети и шести, вземат своите дуели.

Играта бе много накъсана при започване на мача и първият жълт картон не се забави. Заслужи го Бекао за влизане против Дзакани в 7-ата минута. Пет минути по-късно Неуен Перес едвам не прати топката в личната си мрежа при един корнер. В идната офанзива Лазар Самарджич приспа Проведел със мощен удар, само че опитът му срещна гредата.

Десетина минути по-късно Фелипе Андерсон можеше да открие, само че единствено намесата на Силвестри го лиши от гол. Милинкович-Савич също имаше опция да открие с глава, само че още веднъж стражът на „ черно-белите “ се намеси решаващо.

След тъкмо половин час игра „ бианкочелестите “ дадоха огромна жертва в дуела със сензацията в Серия А. Чиро Имобиле бе сменен наложително от Педро.

Двата отбора се отдръпнаха на почивката при нулево тъждество, което Деулофеу можеше да наруши в 55-ата минута, само че вторият му изстрел в дуела също бе неакуратен за благополучие на Маурицио Сари и неговите играчи.

„ Орлите “ отвърнаха с изстрел с глава на Казале в средата на частта, само че бранителят бе много неакуратен и не откри вратата на фриуланите от добра позиция.

Тимът от Удине реагира като посърнал и Перейра тества до краен лимит Проведел, който обаче сподели отличен инстикт. Пет минути преди края Деулофеу удари втора греда за отбора на Андреа Сотил.

В различен дуел от кръга Специя и Кремонезе врътнаха зрелищен хикс с 4 попадения. Българският защитник Петко Христов не игра в дуела, а го изгледа от пейката.

Сирил Десерс даде задатък на гостите от Кремона, а Мбала Нзола и Емил Холм обърнаха развоя за лигурийци. Шарл Пикел в 52-ата оформи крайното 2:2.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР