Тимовете на Дунав Русе и Лудогорец се изправят един срещу

...
Тимовете на Дунав Русе и Лудогорец се изправят един срещу
Коментари Харесай

Лудогорец ще си връща върха в Русе

Тимовете на Дунав Русе и Лудогорец се изправят един против различен в мач от 11-ия кръг на шампионата в efbet Лига. Срещата е в неделя от 18:15 часа и ще може да я наблюдавате в ефира на DIEMA SPORT и минута по минута на GONG.BG.

Дунав отстъпи против втородивизионния ЦСКА 1948 с 1:2 в шампионата за Купата на България и влиза в минорно въодушевление в този конфликт. Но това са най-малките проблеми, свързани с "драконите ", които са надвиснали над бездна.

Причината е, че към момента има неизясненост към бъдещото финансиране на русенския клуб. Не е ясно и докога се чака развиване по този проблем, а досегашният притежател доктор Симеон Симеонов на процедура към този момент се е отдръпнал.

Все отново за отбора има и положителни вести. Таранът и топреализатор Ахмед Ахмедов се връща след наказване, а Берхан Дурду записа своя дебют с фланелката на тима. Но с това се изчерпват и позитивните страсти за отбора.

Съвсем на другия полюс е Лудогорец. Разградчани се оправиха със съпротивата на Нефтохимик в шампионата за Купата на България и не престават борбата си на три фронта. Конкретно за шампионата те би трябвало да наваксат изоставането си от Левски в този кръг и да излязат отпред преди директния конфликт идващия уикенд.

Играчите на "орлите " вършат все по-голямо усещане по света и това си проличава от интереса към тях. Бразилският Гремио се интересува от Сисиньо, а Мавис Чибота се отличи с хеттрик против отбора от Бургас, като в 5 мача има 5 победи във всички шампионати.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР