Тимо Вернер все още е играч на РБ (Лайпциг). Това

...
Тимо Вернер все още е играч на РБ (Лайпциг). Това
Коментари Харесай

От РБ : Тимо Вернер все още е наш играч

Тимо Вернер към момента е състезател на Република България (Лайпциг). Това увери шефът на " биковете " Оливър Минцлаф. Последните информации сочат, че немският национал се е договорил с Челси.

Освобождаващата уговорка в контракта на нападателя е 60 млн. евро. Считаше се, че той ще премине в Ливърпул, само че мърсисайдци отхвърлиха да платят тази сума.

Твърдеше се, че договорката сред Република България (Лайпциг) и Челси към този момент е подписана, само че по думите на Минцлаф това към момента не е по този начин.

" Важното бе да удължим договорът му, което направихме през предишното лято. Естествено добавихме освобождаваща уговорка, с цел да имаме опция да създадем идната стъпка. Сега Тимо управлява обстановката, а не ние. Засега той не е задействал клаузата, нито сме имали контакт за негов трансфер, в това число и с Челси. Следователно нямаме какво да съобщим.Тимо Вернер е състезател на Република България Лайпциг. Преди няколко седмици той даде знак, че работи по трансфер, само че към този момент нищо не се е случило ", съобщи Минцлаф.
 Петер Чех е уредил Тимо Вернер в Челси
Петер Чех е уредил Тимо Вернер в Челси

Очакванията бяха стрелецът да премине в съвсем сигурния първенец Ливърпул
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР