Тимо Вернер проговори след елиминирането на Челси в Шампионската лига

...
Тимо Вернер проговори след елиминирането на Челси в Шампионската лига
Коментари Харесай

Вернер след отпадането на Челси: Оставаха 10 минути до чудото

Тимо Вернер проговори след елиминирането на Челси в Шампионската лига от Реал Мадрид.

" Завръщането от проваляне с 3:1 вкъщи е ужасно. При 3:0 имахме всичко належащо. Имахме късмет да отидем по-далеч. Но не можете да спрете Реал Мадрид от самото начало. Знаем това, тъй че опитахме всичко, което можехме в постоянното време и продълженията, само че домакинският мач направи всичко друго. Изиграхме гостуването съвсем съвършено, тъй че има огромно отчаяние, като се има поради какъв брой старания дадохме и по какъв начин играхме.
 Реал (Мадрид) и Челси приключиха 2:3
Реал (Мадрид) в профил Челси след спиращ дъха трилър с 5 гола

Драма на " Сантиаго Бернабеу "

Когато чествах гола, мислех, че това е. Можехме да вкараме по-рано, с цел да създадем резултата 3:0, само че съдията не ни разреши. Може да се приказва за това, само че откакто означих, си помислих, че сме стигнали по-далеч. Не оставихме съвсем никакъв късмет на Реал Мадрид, само че би трябвало да признаем, че означиха доста положителни голове.

В постоянното време имаше единствено един миг, в който играхме неправилно, а Мадрид имаха умеенето да вкарват и те го демонстрираха, като направиха 3:1. Мисля, че това е страховит гол, прелестен пас на Модрич, мъчно е да се пази против това ", съобщи Вернер.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР