Тимбарк България, производител на минерална вода Велинград, сокове Queen`s и

...
Тимбарк България, производител на минерална вода Велинград, сокове Queen`s и
Коментари Харесай

„Тимбарк България“ дарява минерална вода и парични средства за подпомагане на болниците в градовете Пловдив и Велинград

„ Тимбарк България " , производител на минерална вода Велинград, сокове Queen`s и други известни питиета, подари минерална вода на стойност 20 000 лв. на спешния щаб на град Пловдив за битка с COVID-19. Дарението беше признато персонално от кмета на града господин Здравко Димитров. То ще бъде разпределено съгласно потребностите на щаба и локалните лечебни заведения.

Компанията подари и парични средства в размер на 20 000 лв. на МБАЛ Велинград за закупуването на здравна инсталация: СИАР система, която е неотменна част от осъществяването на прецизни прегледи на белодробни болести, в това число и ковид. Дарението се реализира със съдействието на кмета на Велинград господин Костадин Коев, а типа и моделите на здравното съоръжение са авансово съгласувани и утвърдени от доктор Жеко Чешмеджиев, шеф на МБАЛ Велинград.

Даренията са ориентирани към градовете, в които „ Тимбарк България “ има складови и индустриални мощности, както и към огромни регионални центрове на страната за поддръжка на медиците, борещи са на първа линия с ковид и грижа за популацията по места.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР