Tимъти Шаламе е сред най-горешите млади изпълнители след впечатляващи роли

...
Tимъти Шаламе е сред най-горешите млади изпълнители след впечатляващи роли
Коментари Харесай

Престъпления и поквара в Кейп Код

 s9_3 Tимъти Шаламе е измежду най-горешите млади реализатори след впечатляващи функции в “Lady Bird ” на Грета Гъруиг, “Hostiles ” на Скот Купър и най-много с “Призови ме с твоето име ” на Лука Гуаданино. Наскоро изрече страдание за това, че е работил с Уди Алън, и подари хонорара си за щедрост, което разочарова някои ценители на киното.

Най-новата креативна стъпка на Шаламе се назовава “Hot Summer Nights ”, оповестява operationkino.net. Филмът е режисьорски и сценарен дебют на Илайжа Байнъм и споделя за срамежливото градско момче Даниел (Шаламе), което прекарва лятото си в Кейп Код, където навлиза в рискови води, като се забърква в бизнеса с опиати на своя метежен комшия (Алекс Роу) и стартира сантиментална връзка с неговата сестра (Майка Монро).Звучи като класическа история за порастването. наподобява като такава, както може да се убедите от първия филмов откъс.

 s9_1 Освен Тимъти Шаламе в този филм вземат участие прелестните дами Майка Монро и Мия Мичъл, както и постоянно класния артист от втория проект Уилям Фикнър. Отзивите от сподели на “Hot Summer Nights ” на миналогодишното издание на SXSW са позитивни.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР