Тимът на Уест Хам проявява сериозен интерес към бразилското крило

...
Тимът на Уест Хам проявява сериозен интерес към бразилското крило
Коментари Харесай

Милан, Челси и Уест Хам по петите на Бернард

Тимът на Уест Хам демонстрира сериозен интерес към бразилското крило Бернард. “Чуковете” са подготвени да изпреварят Милан за подписа на играча, който сега е свободен сътрудник. Доскорошният състезател на Шахтьор (Донецк) остана без тим, откакто не пожела да възобнови контракта си с украинците. Заинтересуван от това да има Бернард в състава си е и Челси. “Сините” към този момент са предложили контракт на бразилеца, който има време до вторник да реши дали одобри офертата.
TRANSFER CENTRE

All the latest news and gossip as West Ham reportedly revive their interest in Shakhtar Donetsk winger Bernard https://t.co/gLJh7R0Js4 pic.twitter.com/wkKaZj5Of6
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) 4 август 2018 година През миналата седмица Бернард е провел телефонен диалог със своя съотечественик Леонардо, който се завърна в Милан като състезателен шеф. На 25-годишния футболист е бил препоръчан четиригодишен контракт с годишно заплащане от 3.5 млн. евро. Очаква се бъдещият тим на бразилското крило да стане явен в средата на идната седмица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР