Тимът на ЦСКА съумя да победи с минималното 1:0 Левски

...
Тимът на ЦСКА съумя да победи с минималното 1:0 Левски
Коментари Харесай

Измъчено: ЦСКА победи Левски в много нервен мач

Тимът на ЦСКА съумя да победи с минималното 1:0 Левски в отсрочено дерби от 13-ия кръг от родната efbet Лига. Единственият гол бе маркиран в 20-ата минута, когато Али Соу шутира мощно с десния крайник, а Николай Михайлов изрично не се намеси в тази обстановка по най-хубавия метод и не съумя да противодейства на гамбиеца. Срещата бе белязана от много съдийски грешки от основния рефер Никола Попов, който в 74-ата минута изгони справедливо Амос Юга и „ червените” доиграха мача с 10 индивида.

Преди мача юбилейна фланелка получи Али Соу, за който това бе мач №100 в кариерата с екипа на "червените ". Същото се случи и със Станислав Иванов от Левски, който получи от клуба почетен плакет и шалче, откакто това е последният му мач за отбора от "Герена ", откакто би трябвало да премине в американския Чикато Файър.

В третата минута Станислав Иванов нахлу в наказателното поле на ЦСКА, а Юга го маркира и открадна, след което юношата на "сините " се свлече на земята, само че нямаше по какъв начин да бъде отсъдена дузпа в тази обстановка. Три по-късно пък Станислав Иванов центрира от фаул, а Юрген Матей отигра с глава, само че към личната си врата. Мартин Райнов опита да прати топката към "червената " врата, само че вместо това удари Густаво Бусато и последва нарушаване.

link1 " >  Антон Узунов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР