Тимът на Тетевен Волей тръгва за достойно представяне във Висшата

...
Тимът на Тетевен Волей тръгва за достойно представяне във Висшата
Коментари Харесай

Тетевен Волей тръгва във Висшата лига с обновен състав

Тимът на Тетевен Волей потегля за почтено показване във Висшата лига със съществено освежен и изменен тим по отношение на този от предходния сезон.

Към момента в състава са общо 14 волейболисти. Отборът е формиран от няколко опитни състезатели, които да бъдат гръбнакът и основите на състава, а останалите момчета са играчи от школата на клуба.

Сред „ моторите “ на състава са три познати лица: Емилиан Мирчев, Илиян Иванов и Ангел Неев – състезатели на Тетевен през последните няколко години, когато тимът играеше в Суперлигата. Мартин Дънев, Николай Петров и Горан Стефанов, които са играли в разнообразни тимове в България, а за последно са се състезавали в Силистра, също ще пазят цветовете на " зеления " отбор.

Отборът се попълня и от състезатели, артикул на школата на клуба, които все още се състезават в „ юноши старша “. Това са Драгомир Василев, Мартин Боев, Кристиан Цветанов, Марин Маринов, Цветан Маринов, Мирослав Христов, Симеон Симеонов и Николай Найденов.

Целта за представителния тим през този сезон ще бъде развиването на състава и състезателите в него, както и достойното показване в шампионата. Ръководството на клуба е уверено, че следва най–верния път, а точно – основаване и обгрижване на млади състезатели, които могат да подсигуряват бъдещето освен на клубния, само че и на националния спорт.
Първият мач на момчетата, водени от треньора Петър Мечкаров е след броени дни – в събота (20 октомври) от 18:00 ч., като гостуват на Сливнишки воин в гр. Сливница.

tetevenvolley.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР