Тимът на Спартак (Москва) спечели столичното дерби с Динамо (Москва)

...
Тимът на Спартак (Москва) спечели столичното дерби с Динамо (Москва)
Коментари Харесай

Попето и Спартак временно изместиха Зенит от върха

Тимът на Спартак (Москва) завоюва столичното дерби с Динамо (Москва) с 2:1 в 5-ия кръг на съветското състезание. Българският нападател Ивелин Попов се появи в игра в 61-ата минута за спартаковци, сменяйки Денис Глушаков. По това време резултатът бе 2:0.

Играчите на Масимо Карера започнаха стремително мача, като още в 14-ата минута към този момент водеха с 2:0 в резултата. Холандската звезда Куинси Промес откри резултата от дузпа в 7-ата минута, а в 14-ата Лоренцо Мелгарехо бе прецизен за 2:0. В 82-ата минута Владимир Риков осъществя попадение за Динамо, само че Попето и компания въпреки всичко не изпуснаха успеха и се поздравиха с четвърта победа от началото на сезона в Премиер Лигата. Спартак е водач в класирането с 13 точки, само че може да бъде преместен на следващия ден от Зенит, в случай че питерци завоюват гостуването си на УФА. Динамо пък е на пето място с 6 точки.
СТАТИСТИКА НА МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА КЛАСИРАНЕ Премиер Лига 5 кръг, събота 25 август  Спартак Москва 2:1краен резулат  Динамо Москва
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР