Тимът на постигна първа победа за 2020 година, след като

...
Тимът на постигна първа победа за 2020 година, след като
Коментари Харесай

Червен картон даде предимство на Турция срещу Русия

Тимът на реализира първа победа за 2020 година, откакто доста мъчно пребори с 3:2 на “Шюкрю Сараджоолу” в Истанбул в среща от Група 3 на Дивизия “В” на Лигата на нациите. Гостите поведоха в резултата, само че в 24-ата минута останаха с човек по-малко, което даде нужното преимущество на състава на Шенол Гюнеш. Това е и първо проваляне за “сборная” в конкуренцията, само че тимът въпреки всичко остава водач преди другия мач от групата, в който противници са и.

изведе руснаците напред в 11-ата минута след неточност на противника при изнасянето на топката. В 24-ата обаче бранителят на гостите Андрей Семенов задържа откъсващия се самичък против вратаря и получи пряк червен картон. За злощастие на Русия турците изравниха единствено две минути по-късно, когато беше прецизен с глава за 1:1.

След още шест минути изведе домакините напред - 2:1. В 52-ата капитанът Тосун даже повиши на 3:1 от дузпа, само че това не означаваше, че всичко е решено. В 57-ата Дале Кузяев, който направи нарушаването за наказателния удар, редуцира изоставането на руснаците.

Така интригата остана до самия край, като и двата отбора имаха положения за гол. В последна сметка Турция завоюва и всичко ще се реши в последния кръг в сряда. Лига на нациите 5 кръг, неделя 15 ноември  Турция 3:2краен резулат  Русия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР