Тимът на Пирин (Разлог) претърпя пето поражение в efbet Супер

...
Тимът на Пирин (Разлог) претърпя пето поражение в efbet Супер
Коментари Харесай

Владимир Панев: Не ни достигна опит, благодарен съм за шанса, който получих

Тимът на Пирин (Разлог) претърпя пето проваляне в efbet Супер Волей, откакто отстъпи на Монтана с 1:3 гейма в мач от осми кръг на шампионата, изигран в зала " Младост " в северозападния град.

Срещата бе дебют на младия експерт Владимир Панев отпред на състава.

Ето какво сподели Панев след срещата пред BGvolleyball.com:

" Чувството да направя дебют на мъжкия тим на моя роден клуб е неописуемо. Получих късмет от треньорския щаб да бъде старши треньор в този мач, за което съм им доста признателен! В нашия тим 80% от играчите са момчета под 20 години, с съвсем никакъв опит в мъжкия тим и с първи сезон в Супер Волей. Постоянно им повтаряме, че против такива опитни тимове, какъвто сигурно е тимът на Монтана, би трябвало да играят освободено и без напрежение, с цел да могат да покажат опциите, които имат. Да, това е мъчно, тъй като са респектирани от играчите от другата страна на мрежата, само че мисля, че нашите момчета направиха доста добър мач, в който просто не ни доближи опит. "
 Монтана излезе отпред в Efbet Супер Волей след победа над Пирин Монтана излезе отпред в Efbet Супер Волей след победа над Пирин
" С няколко от играчите в действителност съм изиграл много мачове и това през днешния ден да бъда отвън игрището като техен треньор несъмнено е много мотивиращо за мен. От по-опитните играчи в тима съм научил доста и като състезател преди време, и като треньор в този момент. Играещият помощник-треньор Костадин Гаджанов непрекъснато ми даваше директиви и ми помагаше, това ще ми бъде в огромен плюс отсега нататък като треньор и да получавам опит и самочувствие ", добави Панев.

" Ние можем единствено да спечелим от мача с Хебър, какъвто и да е резултатът най-после. Ще се опитаме да зарадваме публиката в нашата зала с хубава игра и разпределяне до дъно на игрището ", приключи младият експерт.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР