Тимът на Тетевен Волей записа четвърта победа в Суперлигата, след

...
Тимът на Тетевен Волей записа четвърта победа в Суперлигата, след
Коментари Харесай

Владимир Панев: Превъзхождахме Хебър в повечето елементи

Тимът на Тетевен Волей записа четвърта победа в Суперлигата, откакто надигра изрично Хебър (Пазарджик) с 3:0 гейма в среща от XIX кръг на шампионата. Ето по какъв начин разяснява срещата пред BGvolleyball.com разпределителят на " зелените " Владимир Панев :

" Не съм очаквал такава безапелационна победа и то тъкмо над този тим. Те бяха в серия от няколко следващи победи и сигурно пристигнаха в Тетевен със самочувствие. Смятам, че ги надиграхме най-много със сервис. Допуснахме по-малко неточности от тях, с помощта на това те станаха неуверени в посрещане и за блокадата ни стана по-лесно. На контраофанзива също ги превъзхождахме. Може би имаше и известно подценяване от тяхна страна. Поздравявам всичките си съотборници - играха ужасно. Показаха огромно предпочитание и хъс за победа. "

" Със сигурност мачът с Пирин ще е по-емоционален. Нямам самообладание да играя пред публиката в Разлог. Няма какво да губим в този дуел и ще играем освободено. Надявам се да стане прекрасен мач и двата отбора да покажем добър волейбол. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР