Тимът на Миньор (Перник) завоюва шесто място във финалите на

...
Тимът на Миньор (Перник) завоюва шесто място във финалите на
Коментари Харесай

Перник посрещна подобаващо младите си волейболисти

Тимът на Миньор (Перник) завоюва шесто място във финалите на държавното състезание на България за юноши под 20 години, извършени в Бургас. Състезателите бяха посрещнати уместно, като бе извършена специфична среща в общината.

„ Добрите вести, поради които сме се събрали през днешния ден, са плод на взаимните старания на тима, треньорите и управлението на клуба. Гордеем се с вас и завоюваната позиция “, сподели Стефан Кръстев - зам.-кмет на община Перник, който се срещна с призьорите и ги приветства с впечатляващото достижение. Не по-малък мотив за горделивост е, че всички момчета от тима са перничани, което е залог за бъдещи триумфи на локалния волейбол, дал толкоз доста за спортната популярност на България в предишното.



„ Огромни поздравления за това, което сте създали. Не си мислете, че шестото място е дребен триумф. Вие сте тези, които ще би трябвало да изградят мъжкия тим “, добави Иво Симеонов - член на Управителния съвет на ВК Миньор.



На срещата участваха и Мартин Жлябинков – секретар на община Перник и Петър Първанов – ръководител на УС на ВК Миньор (Перник).


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР