Тимът на Левски ще бъде без Симеон Славчев във важната

...
Тимът на Левски ще бъде без Симеон Славчев във важната
Коментари Харесай

Левски излиза без Симеон Славчев срещу Славия

Тимът на Левски ще бъде без Симеон Славчев във значимата борба против Славия, написа " Тема Спорт ". Двубоят е на следващия ден от 18,00 часа на стадион " Георги Аспарухов ". Преди конфликта " сините " са втори в класирането с 53 точки, а " белите " са пети с 49 точки. Тимът от " Овча купел " ще се намеси съществено в борбата за квота за Лига Европа, в случай че успее да завоюва.

Славчев лекува травма в бедрото. Тя му попречи да играе и при гостуването на Берое. Отсъствието на халфа е неприятна вест за треньора Георги Тодоров. Причината е, че с изключение на на Симеон, наставникът няма да може да разчита и на Кали Тиам. Сенегалският отбранителен полузащитник се раздели с клуба след триумфа в Стара Загора. През седмицата Левски освободи и различен от средата на терена - португалеца Филипе Нашименто.

 Славчев подарява фланелка за акцията " Един за всички, всички за Левски "
Така против " белите " сигурно титуляр ще бъде Илия Юруков. Негов сътрудник се обрисува да е Франко Мазурек. Причината е, че Мартин Райнов още веднъж ще играе в центъра на отбраната, с цел да замества санкции Янис Каргас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР