Тимът на Левски е напът да изненада своите привърженици с

...
Тимът на Левски е напът да изненада своите привърженици с
Коментари Харесай

Бомба на Герена: Левски има нов собственик

Тимът на Левски е напът да изненада своите последователи с нова ударна вест. Бившият футболист и шеф на " сините " - Христо Йовов, е новият притежател на клуба, твърди Sportal.bg. Легендата на столичния гранд е получила акциите на Спас Русев и към този момент е мажоритарен акционер на клуба.

Снощи SportLive.bg Ви осведоми за вероятните нови разновидности за ръководството на Левски. От управлението на клуба към момента не са излезли с публично мнение по случая. " 24 часа " написа, че новината към този момент е доказана от няколко източника. Това значи, че Васил Божков няма да бъде новият притежател на отбора от " Герена ". Павел Колев също може да се откаже от поста изпълнителен шеф, за който се съгласи от втория опит.
През последните две седмици двамата подготвяха проект, с цел да може 26-кратните първенци, които имат над 25 милиона лв. отговорности, да бъдат избавени, а да не последват ориста на ЦСКА. Според други информации, Даниел Боримиров и Димитър Иванков също ще бъдат измежду притежателите на Левски.
Междувременно новото попълнение на Левски - Валери Божинов, съобщи какво, съгласно него, го е върнало на " Герена ". Какво сподели Божигол - вижте тук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР