Тимът на Каляри записа втора победа през сезона в калчото

...
Тимът на Каляри записа втора победа през сезона в калчото
Коментари Харесай

Пет гола за едно полувреме украсиха нов успех на Каляри

Тимът на Каляри записа втора победа през сезона в калчото и първа вкъщи, откакто съкруши Кротоне с 4:2 на собствен терен в дуел от петия кръг. Пет от попаденията в дуела паднаха още преди почивката, а успокоителното четвърто за домакините пристигна чак в 84-ата минута.

Бразилецът Жуниор Месиас изведе гостите напред в 21-вата минута, само че единствено четири по-късно Хараламбос Ликоянис изравни от пряк-свободен изстрел.

В 35-ата Джовани Симеоне направи 2:1 за Каляри, само че гостите дадоха отговор с гол на Салваторе Молина в 43-ата за 2:2. И това обаче не беше всичко за тази част, тъй като в заключителните секунди Рикардо Сотил даде нов задатък на домакините - 3:2.

Cholito Simeone
Cholito Simeone
Cholito Simeone
— Cagliari Calcio (@Cagliari_latino)
Три минути след подновяването на играта Лука Чигарини от състава на Кротоне беше изпъден за втори жълт картон. И по този начин обаче футболистите на Еузебио Ди Франческо не успяваха да си подсигурят трите точки. Те съумяха да го сторят чак шест минути преди края, когато прецизен беше Жоао Педро. Първоначално този гол не беше зачетен поради засада, само че ВАР регистрира, че всичко е било съгласно разпоредбите и Каляри победи.

Преди седмица клубът от Сардиния пребори и Торино с 3:2 в различен кондензиран с попадения мач и към този момент има 7 точки, откакто беше единствено 1 след първите три кръга. Кротоне пък остава на дъното единствено с един “хикс” от пет мача.

Серия А 5 кръг, неделя 25 октомври  Каляри 4:2краен резулат  Кротоне
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР