Тимът на Фрайбург, който прави пореден силен сезон, завърши 0:0

...
Тимът на Фрайбург, който прави пореден силен сезон, завърши 0:0
Коментари Харесай

Фрайбург взе точка срещу Гладбах преди сблъсъка с Ювентус

Тимът на Фрайбург, който прави следващ мощен сезон, приключи 0:0 при визитата си на Борусия (Мьонхенгладбах) в среща от 23-рия кръг на Бундеслигата. Така тимът от Южна Германия продължава да е във форма, като няма загуба от седем мача насам. В четвъртък съставът на Кристиан Щрайх гостува на Ювентус в първа среща от 1/8-финалите в Лига Европа.

Борусия игра по-силно през първата част, само че след почивката функциите се размениха. Нападателят Роланд Шалай пропусна две положителни положения за Фрайбург. В същото време звездата на домакините Маркюс Тюрам имаше отличен късмет за попадение, само че пък по-късно в мача избави отбора си от загуба след решаваща интервенция в защита.

В последните няколко минути Гладбах беше с човек по-малко след два жълти картона на Рами Бенсебаини в границите на секунди. Защитникът първо разкара топката, а след това оспори решението на съдията да го предизвести публично, поради което още веднъж беше украсен в жълто.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР